70 år sedan röda armén mördade 9 343 tyska obeväpnade flyktingar på Wilhelm Gustloff

Sunday, 08 February 2015 19:20

När det är 70-årsdagar för tyska offer tiger gammelmedia. Segraren förfalskar historia och tyska lidanden räknas inte. Vilken rasism.

källa: http://justice4germans.com/2015/01/29/re-post-a-memorial-for-the-victims-of-the-wilhelm-gustloff-sinking-jan-30th-1945-a-hate-crime-of-epic-proportions/

"I januari 1945 är miljoner tyska civila, mestadels kvinnor och barn, på flykt undan Röda arméns härjningar. I den största marina räddningsoperationen i historien evakueras flera miljoner tyska flyktingar sjövägen. Den 30 januari sänks ett av fartygen, Wilhelm Gustloff, av en sovjetisk ubåt och 9 343 människor mister livet." skriver Nordfront. Bara Radio islam och Dresdenkommittén tar upp det i Sverige. 

"Sänkningen av Wilhelm Gustloff
När fartygets lanternor tänds observeras de omedelbart av den sovjetiska ubåten, S13, som är ute på patrull. Ubåtens kapten, Aleksandr Marinesko, beslutar sig för att anfalla fartyget. Efter en timme släcker kapten Petersen ned lanternorna på Wilhelm Gustloff och ingen på flyktingfartyget anar oråd. Det dröjer inte länge innan den sovjetiska ubåten är tillräckligt nära för att torpedera Wilhelm Gustloff och när ubåten är 700 meter från målet avlossas tre torpeder, en fjärde torped kan inte avlossas då den fastnar i tuben. Den första torpeden träffar manskapsmässen och dödar praktiskt taget alla som hade till uppgift att sköta om fartygets räddningsutrustning. Ytterligare två torpeder träffar fartyget tre meter under vattenytan. Wilhelm Gustloff intar slagsida och börjar sjunka.

källa: Nordfront: Sovjetiskt vykort från 1976 som hyllar sänkningen av ”den fascistiska kryssaren Wilhelm Gustloff”

.......  Kaos bryter ut på däck. De minsta och de som är svagast har inte en chans i det virrvarr som uppstår. Mörkret och kylan gör det hela ännu värre, livbåtarna är fulla med is och detta gör det nästintill omöjligt att få båtarna i vattnet. Till slut får man några båtar i vattnet. De första båtarna är förbehållna kvinnor och barn, de män som trots detta försöker slinka med skjuts till döds av officerare.

Klockan 22.18 sjunker slutligen Wilhelm Gustloff och tar med sig tusentals människor till havets botten. Runt haveriplatsen hörs ropen från de åtskilliga tusen som hamnat i vattnet och inte kommit ombord på någon livbåt. Den eskorterande jagaren Löwe når först till platsen och lyckas rädda sammanlagt 472 människor. En torpedbåt, T-36, räddar sammanlagt 564 människor.

Den tunga kryssaren Admiral Hipper når även den katastrofplatsen men kan inte stanna kvar länge på grund av hotet från sovjetiska ubåtar. Ytterligare tre torpedbåtar anländer och lyckas rädda sammanlagt 179 människor. Endast 1239 människor kan räddas och 9 343 människor omkommer. Wilhelm Gustloffs undergång är därmed världshistoriens största fartygskatastrof.

Östersjöns bödlar
Få sovjetiska officerare har så många oskyldiga liv på sitt samvete som Alexandr Marinesko, befälhavare på ubåten S13. Marinesko tillträdde som kapten på den sovjetiska ubåten i oktober 1944 och under de följande månaderna, fram till krigsslutet 1945, sänkte han flera fartyg – däribland ”Wilhelm Gustloff” och ”General von Steuben”. Hur många liv Marinesko egentligen ansvarar för är ovisst, det rör sig dock om minst 12 000.

Marinesko uppvisade aldrig under sin livstid någon ånger för sina dåd, tvärtom såg han sig själv som en hjälte och 1963 fick han sin bekräftelse då han dekorerades med medaljen ”Sovjetunionens hjälte”.

En annan sovjetisk officer som även han har åtskilliga tusen människoliv på sitt samvete är Wladimir Konowalow, chef för den sovjetiska ubåten L3, som genom sänkningen av ”Goya” dödade mer än 6 000 människor. Även han belönades med medaljen ”Sovjetunionens hjälte”. (utdrag från Nordfronts modiga inslag)

Och glöm inte: inte en enda rödarmist har blivit åtalad eller dömd för de vidriga massvåldtäkter de begick, inte bara mot tyskor utan alla länders kvinnor de erövrade, t. ex. de baltiska eller Ungern etc. Vilket kvinnoförakt! och de svenska feministerna tiger. Den röda armén har allt annat än en ärorik historia. Under tsarerna skulle armén aldrig ha tillåtits att begå så många vidriga brott mot mänskligheten!

Äcklas även hos White TV över: Sovjetsoldater våldtog över två miljoner tyska kvinnor och barn;

Sovjet överföll de oskyldiga baltiska staterna redan sommaren 1940;

Ingen har ställts till svars för miljontals av röda arméns kommunistiska våldtäkter!;

Sovjetunionen mördade miljontals av sina krigsinvalider;

Jüri Linas Under Skorpionens Tecken Sveriges viktigaste historiebok;