The City of London är en egen stat inom England

Tuesday, 30 December 2014 00:50

De flesta känner inte till att London har en speciell stadsdel där även the Queen, drottningen, måste be om lov innan hon får beträda detta område: the City of London. När jag var sist i London frågade jag en taxichaufför om det var sant. Han bekräftade det, menade dock att det enbart handlade om gamla traditioner.

Så är det inte. De hemliga bakgrundskrafterna har sina egna hierarkier, stater på jorden, sin egen juridik, som vi inte får lära oss på något universitet och sina egna vapen, som vi inte får se röken av och de få som gör det överlever sällan. Mycket talar för att makthavarna (och det är inte judarna!) även har sitt eget finanssystem, där guld spelar en central roll. Guld skall även vara ett intergalaktiskt betalningsmedel. Kanske det guld som USA en gång hade i Fort Knox har lämnat planeten, varför stället heter Fort Nix idag. Tyskarnas guld möjligtvis fick dela samma öde. Vem vet ......

templedragon-528x746This gothic-style statue stands over the Temple Bar Memorial on Fleet Street at the point where the City meets Westminster. It’s one of a ring of dragon boundary markers around the whole City.

Jämte City of London finns Vatikanstaten i Rom, där påven håller hus med sin hemska andliga diktatur, och Washington DC (District of Colombia), som självständiga stater och säkert många fler, som vi inte fått upptäcka ännu. Är det en slump att världens bankcentral just ligger i City of London? Är det en slump att det finns skulpturer med reptiler på nästan varje infart till City of London? Hade det varit en judisk konspiration hade det funnits judar på bilderna.

Vatikanen står för det andliga slaveriet, Washington för vapenförtrycket och City of London för ränteslavarna. Dags att kasta ut slavdrivarna!

Se även på White TV: Det osynliga kriget mellan världens hemliga makter ger oss mera frihet;