Viewing all articles in Practical conspiracies > The sinking of M/S Estonia

Estonia-kammaråklagaren Karolina Wieslander bör åtalas för grovt tjänstefel! Bevis att Estonia-abolition är lögn

Friday, 16 February 2024 09:39

 

"Åklagaren har i dag beslutat att inte återuppta den tidigare nedlagda förundersökningen – och inte heller inleda någon ny förundersökning – rörande Estonias förlisning. Enligt åklagaren finns inget som tyder på att brott har begåtts." skriver ofria Fria Tider.

Lögn-Ekot kom också med ett maktslickande inslag: Åklagaren: ”Inga tecken på yttre skador på Estonia”

Den officiella utredningen om Estonia som inleddes 2020 efter Evertssons sensationella dykningsbilder från 2019 är inte klart ännu. Bl a saknas metallanalyser. Att redan då lägga ner förundersökningen är grovt tjänstefel av kammaråklagaren Karolina Wieslander. Hon borde sparkas med omedelbar verkan!

Dessutom bör åklagaren ha tagit kontakt med Jutta Rabe som sitter på fem positiva spräng-utredningar av metallbitar från Estonias vrak som hon lyckades svetsa loss augusti 2000, vilket medförde att korrupta svenska åklagare nekade henne inresa i Sverige.

Naturligtvis kan vi inte vänta oss ärliga resultat av den nya lögnkommissionen heller. De har redan fördröjt utredningen med över tre år, värre än lögnhalsarna från JAIC!

Att åklagaren nu inte vill starta den andra förundersökningen bevisar entydigt att ryktesspridningen om abolition är fake news och Estonia-massmördarnas våta dröm!

Först när Reptiloiderna har utplånats från jorden och vårt solsystem kan Estonia-sanningen komma fram eftersom den ursprungliga Must-tanken var att ta deras makt ifrån Sverige.

 

Se även på WTV:

M/S Estonias nya Haverikommission ljuger värre än JAIC, Tallinn pressträff 23-01-23;

Följande ska åtalas för skyddande av Estonia-brottslingarna, massmördarna;

 

Den andra filmen har censurerats bort hos SwebbTube!

 

Även den nya Estonia-Haverikommissionen ljuger om hur vatten kom in och sänkte så fort

Monday, 16 October 2023 19:22

Plakat vi hade med oss på den stora Estonia-demon 28.9.2002 på Norrmalmstorg i den kungliga huvudstaden där Lars Ångström (filmer nedan) höll bästa talet

 

Idag kom Fokus Estonia med del 2 av sin dokumentation hur vatten kom in i Estonia som kunde sänka färjan på mindre än en timme. Hon slog inte runt som Harald of Free Enterprise eller Jan Heweliusz som flöt på den instängda luften under bildäck i flera dygn.

Den officiella lögnen är att bogvisiret slets av genom höga vågor och felkonstruktion. Visiret slet med sig bogrampen som öppnades helt och massor med vatten trängde in på bildäck som sedan genom ventilationsrör och öppna dörrar på bildäck trängde ner under bildäck och färjan sjönk.

Detta är dock en fet lögn då rampen aldrig öppnades, de flesta dörrar på bildäck var stängda och slagsidan gjör att vattnet går sist genom dörrarna på bildäck och dessutom fanns inga ventilationsrör som kunde leda så mycket vatten så snabbt från bildäck (3+2) till däck 1 och 0.

 

https://youtu.be/d2Sq3a1uZyY?si=4EkaZe4lb3XHjG1B

 

https://youtu.be/ST8pgR4LHdQ?si=OdkoITN9J26ukxUe

 

Se även på WTV:

SVT blåljuger som vanligt om Estonia-massmordet! Detta är kriminellt skyddande av brottsling!;

 

 

SVT blåljuger som vanligt om Estonia-massmordet! Detta är kriminellt skyddande av brottsling!

Sunday, 08 October 2023 09:53

 

I natt släppte SVT Play sin nya dokumentär om Estonia långt innan den svenska Haverikommissionen är färdig med sitt jobb. De är långt ifrån klara med utvärderingen av filmmaterialet som de tog i somras 2023, vilket de själva bekräftade för WhiteTV den 27 september 2023. SVT koncentrerar bara på första hålet som Discoverys med all rätt prisbelönta film visade med ett års fördröjning den 28 september 2020. Där är det mycket möjligt att ingen explosion ägde rum. Men de andra hålen som Evertsson filmade diskuteras inte av SVT Vetenskapens värld:

1. SVT inleder med den klassiska lögn att det rådde stark storm vid förlisningen den 28 september 1994. Det var mycket blåsigt men stormen kom först på morgonen när folk frös ihjäl i sina bristfälliga livflottar.

2. "Utredning efter utredning tydligt slagit fast hur olyckan skedde." I Sverige var det bara två fejkutredningar och i Estland undersökte statsåklagaren Margus Kurm bara om vapen smugglades på Estonia.

3. Min 12:16 i SVTs film citeras den estniska journalisten Mihkel Kärmas ETV: "quite a lot of irresponsible reporting, a lunatic called up the editor and said : hej I know somebody who carried a bomb on board of Estonia, and they just wrote it up and published it without checking." Ett sådant tips har aldrig givits till någon journalist och därför blev det aldrig publicerat heller.

4. Alla bevis att rampen aldrig varit öppen förtigs av SVT. Av det officiella filmmaterialet framgår att bilrampens lås varit mestadels oskadade och madrasserna och tygbitar som besättningen stoppade in i öppningen mellan rampen och skrovet för att täta rampen efter en skada i Tallinn filmades också efter förlisningen. De hade spolats bort om rampen hade öppnat sig under förlisningen som JAIC och SVT ljuger om.

5. Min 16:47 "och enligt hennes (Jutta Rabes) egna experter tyder dom på att färjan skadats av en sprängladdning". Reportern förtiger att det var fem experter från tre olika länder, 17:02 "Tysklands federala provningsanstalt hittade inga spår av explosion." Det förtigs också att utredningen var ett politiskt beställningsjobb av förbundskanslern Gerhard Schröder i Tyskland, att BAM ljög om hur Meyer-varvet hade rostskyddsbehandlat plåten och att den federala provningsanstalten aldrig tidigare hade genomfört sådana sprängtester i motsats till Jutta Rabes experter. Den engelska bombutredningen från Brian Braidwood som Meyer-varvet hade beställt innan kom också fram till att Estonias skrov hade utsatts för flera sprängladdningar. Knäpptyst om detta hos SVT.

6. Min 20:21 något som projektledaren från Chalmers avvisar år 2008, SVT förtiger att utredarna i Göteborg hade byggt in ett hål, en ventil i skrovmodellen, som släppte in vatten under bildäck och som inte fanns i verkligheten på Estonia, se Stefan Torssells vittnesmål, en whistleblower från Sjöfartsverket.

7. Inte ett ord att Evertsson fördröjde publikationen av sin film flera gånger, till sist med ett helt år!

8. Det intervjuas bara en anhörig som är i extrem minoritet och visat sin totala oseriösitet tidigare i en DN intervju.

9. Min 34:10 ny berggrund med stenar, dock ingen undersökning om de kastades dit 1996 för betongövertäckningen,

10. 44:28 flera konspirationsteorier om Estonia att rampen aldrig varit öppen, förtiger oskadda lås och madrasserna, se ovan punkt 4.

11. 44:56 Andreas Önnerfors ökänd Väst-agent som är totalt oseriös och som har noll Estonia-kompetens.

12. 54:39 "Experter har med hjälp av de senaste utredningar presenterat nya bevis på att Estonia sjönk på precis det sättet som redan den första rapporten hade slagit fast." Detta stämmer inte heller då experterna inte är klara med sin utredning. Filmmaterialet som togs på den delen av skrovet som gömdes av att bogrampen mystiskt hade förflyttats mellan 2019 och 2021 är inte heller utvärderat av den svenska Haverikommissionen.

 

Slutsats:

SVT misstänks för kriminell verksamhet:

skyddande av brottsling

Det mest avslöjande vilken kriminell energi SVT använder för att skydda Estonias massmördare är att de förtiger min, Henning Wittes, insats för sanningen: Det visas bara Hasse Aro i Efterlyst från maj 1997 trots att jag var initiativtagare till sändningen och den ende som filmades i studion i detta inslag, detta var också första och enda gången att inga poliser deltog och side kicken kickades efter sändningen och ersattes med den Djupa statens grindvakt Leif G W Persson. Aldrig mer tog Efterlyst upp Estonia därefter.

Att jag 2011 hade dokumenterat ett stort hål i Estonias för på styrbords sidan förteg SVT naturligtvis också.

De två bombbilder som jag upptäckte advent 1998 visades inte heller. De är som fingeravtryck på skrovet! Och på omslagssidorna av min bok M/S Estonia sänktes.

 

 

29 år efter Estonia-massmordet inte en bit närmare sanningen, även den nya Haverikommissionen lider under hårt förtryck av främmande makt!

Thursday, 28 September 2023 17:12

Idag har 29 år gått sedan en eller flera av de västliga underrättelsetjänsterna mördade ca 1000 oskyldiga passagerare och besättningsmän på M/S Estonia som var på väg ifrån Tallinn till Stockholm den 28 september 1994. Hyttarna hyrdes ut svart av besättningen och minst en container med kurdiska flyktingar på bildäck förtegs av den första lögn-kommissionen JAIC 1997. Därför vet vi ej exakt hur många som mördades.

Håkan Bergmark fick augusti 2022 på den alternativa bokmässan i Stockholm informationen från en brittisk militäragent att sänkningen av Estonia utfördes under ett samarbete mellan samtliga underrättelsetjänster vilket skulle vara unik i världshistorien! Detta tips är mycket trovärdigt och det enda fingeravtrycket på vraket är från MI6, den brittiska militära underrättelsetjänsten, i form av en odetonerad sprängladdning på babordssidan i fören bakom bokrampen och visiret, som ingen vågar publicera i Sverige med undantag av Håkan Bergmark, Jesper Johansson och mig, Henning Witte, från 1996 till 2020 ombud för ca 1000 Estonia-anhöriga. Den rosa färgade bomben finns på framsidan av min bok M/S Estonia sänktes från 1999.

Tack vare filmaren Evertsson och co fick Estonia-debatten ny fart på 26-årsdagen 2020 då de behagade att publicera bilder på Estonias vrak med ett års försening på bara ett hål i skrovet på styrbords sidan, trots att de hade filmat flera.

Den nya svenska och estniska Haverikommissionen från 2020 har gjort allt att fördröja och mörklägga sanningen precis som JAIC på Sveriges värsta massmord vid den tiden före Corona-massmorden. Kommissionerna fördröjde vrakets nya undersökningar med fyra år genom att splittra upp arbetet till olika delar under somrarna 2021, 2022 och 2023 trots att allt hade kunnat göras på en gång. Och journalistpacket i Sverige har naturligtvis tigit och ljugit som de gjorde sedan första dagen för 29 år sedan. Erik Ridderstolpe från Ekot misskötte sig redan för 29 år sedan!

Men tro inte att de nya Haverikommissionerna kommer att publicera någonting slutgiltigt i år 2023, tidigast 2024. Allt tyder på att de underbygger JAICs lögn som dessutom strider mot naturlagarna, d v s dålig konstruktion av bogvisiret lät den öppnas, vatten på bildäck och färjan sjunker. Inga bomber eller sprängningar! Basta!

Mina kontakter hos den nya svenska Haverikommissionen tyder på att de utsätts för enorma påfrestningar att ljuga. Efter 29 år sedan!

 

 

Izabela ser explosion i Stockholm-regeringsbyggnad, Upd 25.8. Det är förmodligen Mossad eller MI6 som planerar ett "muslimskt" terrordåd mot Sverige! All terrorism är statsterrorism!

Saturday, 19 August 2023 23:04

Update 25.8.2023:

Izabela ser i dagens spådom att en stor explosion i en regeringsbyggnad i Stockholm kan äga rum, från minute 19:49:

 

https://youtu.be/_ISxchTlQWI?si=aQIVOMcHdtvGtlb9

 

Samnytt kom med ett intressant inslag den 19 augusti 2023:

Efter bland andra Storbritannien blir nu Israel det senaste landet att utfärda en resevarning för sina medborgare som planerar att besöka Sverige.

Detta avslöjar allt för den som vet att Al-CIAda, IS och andra "muslimska" terrorister är iscensatta och kontrollerade av västliga underrättelsetjänster. Alla världens "säkerhets"tjänster (som hemliga sällskap) är under en makts kontroll: Reptiloiderna. Att planeten är uppdelat i olika maktsfärer, typ Öst, Väst, Syd har Reptomakthavarna uppbyggt för att vilseleda oss, homo sapiens, så att vi inte upptäcker Reptiloiderna och deras makt över vår fängelseplanet sedan flera hundratusen år.

Samtidigt ger denna skenuppdelning bra möjligheter för krig som vållar enormt mänskligt lidande vilket är maten till Reptiloiderna och demoner som måste stjäla energi från andra för att överleva då de själva inte är i resonans med GUD. Denna negativa lidandeenergi kallas för loosh. Om alla människor på jorden bara en dag skulle vara lyckliga skulle Reptiloiderna dö på fläcken!

Då Reptiloiderna kan resa in i framtiden och med sina project lookingglas även kan se i framtiden vet de att de snart riskerar att förlora makten över vår planet bl a genom att GUD skickar neutrinostrålning med skalärvågor från vårt svarta hål som sedan omvandlas av vår sol som skickar det vidare till jorden för att höja vår och hela planetens medvetande. Detta medför en lätt uppvärmning av hela vårt solsystem. För att mörklägga detta ljuger makthavarna om klimatförändringar genom människors agerande. Lyssna på Elsa Widding!

Då Reptiloidernas maktförlust är sedan länge känt för dem (de själva lever över 900 år) har de planerat för världens undergång genom tre världskrig, den sista mellan Kristendomen och Islam, vilka de naturligtvis kontrollerar båda. WW3 ska genom ett atomkrig förinta hela jorden efter mottot, kan vi (Reptos) inte ha den ska ingen ha den.

Därför ska nu deras mäktigaste verktyg underrättelsetjänsterna dra igång slutkampen mellan Kristendomen och Islam. Som överallt i den djävulska världen härskar en pyramidformad hierarki: toppen av pyramiden styr resten längre ner. Toppen av Reptiloiderna, de Vita Drakoreptilierna, skapade Mossad först på 1950-talet men lyfte det direkt till pyramidtoppen, förbi den då mäktigaste MI6 (City of London är Reptiloidernas makthögkvarter ovanför jordskorpan). De amerikanska och ryska underrättelsetjänsterna kommer först på delad tredjeplats i maktpyramiden.

Därför är det Mossad-medarbetaren Salwan Momika som hela tiden bränner koranen i Sverige för att dra igång WW3. Av denna extremt farliga anledning borde naturligtvis koranbränningar och alla andra heliga skrifters förbjudas omedelbart. Detta är ett missbruk av yttrandefriheten som annars hade i Sverige dömts för hets mot folkgrupp, där varje småskit brukar straffas, om inte Mossad hade makten i Sverige sedan kort efter Estonia-massmordet.

 

Nu är det alltså ett perfekt tillfälle för Mossad och/eller MI6 att organisera terrordåd i Sverige med mind control fjärrstyrning av muslimer som med lastbilsföraren Akilov april 2017 på Drottninggatan, han som plötsligt "släpptes" av Säpo ifrån övervakningen under nuvarande polischefens befäl. Anders Thornberg friades då av samma oseriöse utredare som nyligen drev Sveriges bästa polis Mats Löfving in i Mossad-döden.

Att Skräpo dröjde evigheter med att höja terrorhotnivån i Sverige beror på att de är totalt under Mossad-kontrol och dessa vill inte misslyckas med sina terrorplaner mot Sverige som ska föra världen närmare till sista världskriget.

Så, om det nu smäller i Sverige vet vi att Mossad och/eller MI6 ligger bakom. De senare har ju också lämnat det enda fingeravtrycket på Estonias vrak!

 

Se även på WTV:

Risk för amerikanskt terrordåd i centrala Stockholm då Säpo och US-ambassaden varnade för terror;

Varför mörklägger polisen+ fulmedia de andra skottlossningarna i Stockholm, Centralen Fridhemsplan?;

Fjärrstyrdes Taimour Abdulwahab?;

Enbart Henning Witte har visat det enda fingeravtrycket på Estonias vrak: Hexakomposit-bomben från England;