AfS utsatt för polisbrott i Växjö. Polisledningen en skam för Sverige!

2019-05-24 03:58

källa: https://www.nyatider.nu/alternativ-for-sveriges-eu-kritiska-reklam-stoppas-av-tv4/

Partiet Alternativ för Sverige, AfS, har ofta blivit utsatt för vänsterpöbelns brott som stört AfS' viktiga tal. I de allra flesta städerna under AfS' Frihetsturné genom Sverige har polisen gripit in på något sätt för att tysta ner mötesstörande, som alltid kommer från vänsterkanten. De vet inte vad demokrati är. I Malmö hade polisen avspärrat en stor del av mötesplatsen med kravallstaket, så att sympatisörer för AfS inte kunde komma riktigt fram. Att köra bort störarna var naturligtvis inte tal om.

Om ett vänsterparti hade hållit möte där och NMR kommit för att störa, hade de plockats bort direkt av polisen. Detta visar också hur politiserat polisledningen blivit i Sverige, mot svenska folket. Dessutom gjorde polisen i Malmö knappt något mot kravallmakarnas missbruk av staketet för att producera oljud med järnstaketdelar.

Men höjden av av polisens missaktande av svenska lagar skedde den 22 maj 2019 i Växjö, där polisen inte ingrep alls. Polisen borde polisanmälas för tjänstefel, men det gjorde AfS tyvärr inte.

Att vi har en genomrutten polisledning i Sverige är resultatet av att Mossad har underminerat polisen sedan 1980-talet. Värst är polisförfallet i Skåne och Småland, som vi kan se på bilderna nedan.

Detta vidriga polisbeteende kommer säkert ge extra röster för AfS!

Se även AfS specialhemsida för EU-valet: https://utur.eu/

Filmen längst ner är från AfS' duktigaste medlem, Lennart Matikainen (AfS), om kaoset inom polisen som han själv kom i kontakt med. Lennart Matikainen borde ha stått betydligt längre upp på AfS' EU-valsedlar!

 

Annan skarp poliskritik på WTV:

Kicka de kriminella element i polisledningen, då blir polisen effektivare;

Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar sitt grepp om den svenska polisen;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.