Ole Dammegård varnar för ny terrorattack mot Sverige! Spär Säpo på konflikten med fängslade imamer?

2019-05-23 21:09

källa; Ole Dammegård, specialforskare i terrorattacker världen över

Ole Dammegård har lyckats flera gånger att förutsäga islamistiska attacker genom att titta nogrannt på bildmaterialet av gamla. Detta och den satanistiskt anstrykna ESC i Israel nyligen ger Ole anledning att läsa ut en annonsering av de mörka makterna att Sverige står näst på tur för en terrorattack: (tack för tipset!)

se filmen under Oles Facebook länk: https://www.facebook.com/ole.dammegard/videos/821374558235755/

Till detta skulle kunna passa Säpos helt unika beteende att fängsla många imamer runtom i Sverige. Säpo har aldrig visat sådan makt mot ISIS-sympatisörer som nu. Säpo bryter t.o.m. mot rättsstatens principer genom att inte upplysa imamerna vilka konkreta förebråelser som ligger till grund för deras förvar hos Migrationsverket. Det värsta är dock att Säpo är tvungen att acceptera att imamerna får tas i förvar högst tre månader. Sedan måste de släppas fritt i Sverige eftersom det påstås att det inte är möjligt att utvisa imamerna med hänsyn till att de kanske utsätts för tortyr och dödsstraff i sina hemländer.

"Säpos offensiv mot imamer som terrorstämplas riskerar att bli ett slag i luften eftersom de bara kan tas i förvar i tre månader om de inte kan utvisas.

Det spelar ingen roll att de anses vara ett hot mot Sveriges säkerhet och riskerar att fortsätta att uppvigla och rekrytera till terrorhandlingar på fri fot.

Tonläget skruvas upp ytterligare av att de terrorstämplades favoritadvokat anklagar Säpo för att bedriva ett ”religionskrig”."  skriver Expressens Fredrik Sjöshult.

Det är naturligtvis Reinfeldt- och Löfvenregeringarna som bär ansvaret att vi inte har en lagstiftning som i andra länder där IS-sympatisörer och -rekryterare kan fängslas enligt straffrättsliga lagar.

Antingen har Säpo skärpt sig och agerandet har för Sverige positiva motiv. Mot detta talar dock att det inte kommit några andra positiva tecken från Säpo. Varför har den långa övervakningen av dessa imamer inte givit ett endaste bevis för en kriminell handling? Terrorfinansiering, skattebrott (så fick man Al Capone) eller annat. Säpo har hanterat extrema muslimer med silkeshandskar i det här landet. Varför?

Därför att Säpo står under hårt Mossad-diktatur och Mossad, CIA, MI6 etc. har byggt upp och kontrollerar ISIS.

Om det nu planeras ett nytt terrorattentat mot Sverige måste fokus läggas på Säpo och Mossad, då all terrorism är statsterrorism. Då skulle det passa utmärkt att vigla upp radikala muslimers känslor genom den tandlösa aktionen mot imamerna. Kanske litet inbördeskrig i Sverige? Det vore mums för Sverigehataren Mossad.

Om den sista terrorattacken mot Sverige den 7 april 2017 på WTV:

Sverige under ISIS-attack, igen en lastbil som mordvapen;

Varför mörklägger polislen+ fulmedia de andra skottlossningarna i Stockholm, Centralen Fridhemsplan?

Stefan Löfven och Dan Eliasson medansvariga för terrorlastbilen i Stockholm, måste få foten!

Dags att beväpna också den icke-kriminella delen av befolkningen, staten skyddar inte mot terror;

Det går att stoppa terrorism, ta bort Mossad, MI6, CIA och deras knektar som Säpo;

äldre WTV varningar:

SVT:s Uppdrag Granskning skyddar ISIS, Säpo driver med UG;

Invandrar motståndsrörelse vill skydda Sverige från ISIS, Säpo saboterar och hjälper IS, se Kalla Fakta;

Hel ISIS-armé redan i Sverige med stöd av Säpo, nya indicier från 2016;

Ole Dammegård förutsåg London attacken 3/22 2017;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.