Löfven sviker pensionärerna, allt fler hemlösa och fattiga, över 3 000 protesterade upd 25.4.

2019-04-24 23:19

källa, Jeanette Höglund från Vid din sida, som hjälper hemlösa

Vid din sida rörelsen lyckades mobilisera över 3 000 arga människor, mest pensionärer, att delta i en av Sveriges största protestmarscher under den senaste tiden, från Humlegården till Mynttorget utanför Sveriges Riksdag.

Löfven-regeringen sviker inte bara arbetarna som flyr massvis till SD och AfS utan även de gamla, de som byggde upp Sverige, som en gång i tiden varit en välfungerande välfärdsstat.

Idag står klimatidiotier högre i kurs för den ansvarslösa Löfven-juntan än arbetarna och pensionärer. Bara de rika och politikerna kan leva bra i dagens Sverige.

Skam över S och M att de samregerar med jubelidioterna från MP på riks- och Stockholms-nivå. Löfven vägrade ta emot listan med över 76 000 namnunderskrifter som kräver bättre villkor för Sveriges pensionärer.

Ingen pensionär ska gå hemlös, ingen ska vara tvungen att rota i soptunnor, alla ska ha råd med tandläkare.

Jeanette Höglund gjorde en bra organisation av den stora demonstrationen, men hade tyvärr inte modet att peka på de största orsakerna till pensionärernas elände:
invandringen och banksystemet som är ett kriminellt pyramidspel.

Med ett ärligt banksystem som Den Vita Skolan i Nationalekonomi föreslår, gör staten pengarna själva som den behöver. Då försvinner skatter och fattigdom. Då privatbankerna i reformen förbjuds att göra digitala pengar själva genom utlåning, försvinner inflation, deflation, bubblor och arbetslöshet. Folk har ingen penningbrist längre och kan leva materiellt obekymrade liv.

Tyvärr är även alternativjournalisterna för dumma och/eller arroganta att sätta sig in i bankernas kriminella pyramidspel. Den dagen då fattigpensionärerna har fattat på bred front att ett ärligt banksystem kan rädda dem, blir en lycklig dag för alla i Sverige.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.