Sänk straffmyndigheten till 10 år, invandrarbarn ofta tidigare mogna

2019-04-05 19:29

källa: https://samnytt.se/blodig-ranvag-mot-barn-i-vastra-malmo-knivhugget-offer-holl-pa-att-do-for-en-jacka/

Samhällsnytt kom med ett skrämmande inslag om brutala barnrån idag, utförd av "barn":

Gäng misshandlade 9-åring blodig vid lekplats – rånades på mobiltelefon

"Ett gäng har vid två tillfällen trakasserat en nioårig pojke genom att misshandla honom blodig och även råna honom på en mobiltelefon. Men eftersom de misstänkta är under 15 år inleder polisen ingen förundersökning."

Sådant här förekom knappast i Sverige innan den stora invasionsvågen av migranter, som sattes i rörelse av extremt brottsliga krafter som George Soros och EU-kommissionen. Barn i de länder där barn och kvinnor behandlas sämst, som t. ex. MENA området, vill bli vuxna så fort som möjligt för att kunna värja sig mot alla vidriga övergrepp de utsätts för i dessa kulturer. Detta tvingar fram en tidig mogenhet som våra barn sällan får, om de inte hamnar hos pedofilmaffian i många socialtjänster och HVB-hem.

Därför föreslår uppstickarpartiet Populisterna (POP) att straffmyndigheten sänks från 15 till 10 år. Då kapas mycket av dagens brottslighet som gömmer sig systematiskt bakom minderåriga. Enkelt!

Dessutom ljuger de flesta unga migranter om sin identitet och sin ålder. Därför kan bara ett skarpt återvandringsprogram rädda Sverige. Bara AfS, NMR och POP har återvandringsprogram. Populisterna kräver dessutom att Sverige ska säga upp samtliga asylavtal. Asyl är ingen grundrätt.

Snart blir det så som i Vilda västern att folk måste beväpna sig för att överleva, anarki med andra ord och fega Löfven är huvudansvarig.

Läs även hos ofria Fria Tider:

Flyktingbarn våldtog flicka som grät och skrek "sluta!" – elva månaders fängelse och slipper utvisning

SD: Sänk åldern för straffmyndighet till 13 år

 

Film Rånvåg mot barn i Hägersten

från SVT-Play här: https://www.svtplay.se/video/21421106/veckans-brott/veckans-brott-redaktionen-avsnitt-27

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.