Många Gula västar-demonstrationer i Sverige de kommande dagarna

2019-01-13 14:23

källa

Ingrid Carlqvist skrev igår:

Sprängfyllt med Gula västar-demonstrationer i Sverige!

"Fem demonstrationer på drygt en månad i huvudstaden med omkring 500-800 deltagare vid varje tillfälle. Även om det är långt till Gula västarna i Frankrike så håller något ändå på att hända i Sverige ....

Senast det begav sig med en demonstrationsserie var under Folkets demonstration som pågick från hösten 2014 till våren 2017, mest i Stockholm men även i Göteborg. Folkets demonstration drog inte så många deltagare – kanske var tiden inte mogen, kanske var globalismen ännu inte tydlig för svensken i gemen.

Det ser också ut som om det finns en annan glöd hos publiken nu. Folk är förbannade – med all rätt. Tiden och landet har genomgått stora förändringar sedan Folkets demonstrations dagar, och många vill ta bladet från mun och tala klarspråk. Det är nog nu!   ..

Mynttorgsaktivisterna uppmanar därför fler människor att arrangera möten, så att det kan hållas manifestationer en eller två gånger i månaden på olika platser i landet. Det är inte alls svårt."

Sedan kommer Ingrid med praktiska tips för att arrangera demonstrationer. Därefter följer en lista med de snart kommande, där dock förmodligen två fattas som WTV kompletterar med:

Lördag 19 januari klockan 14 på Sergels Torg i Stockholm. Protester mot EUs planerade censurlagar med mera. (Arrangör StopACTA2 Poland.)

Lördag 19 januari klockan 13 på Norrmalmstorg i Stockholm genomför Women’s March i Stockholm för tredje gången en manifestation för att tydligt protestera mot våld mot kvinnor globalt. Årets tema är “End Violence Against Women”.

Lördag 19 januari klockan 14 på Stortorget i Malmö. Protestpromenad mot EUs planerade censurlagar med mera. (Per Sonne Hansen arrangerar.)

  • Lördag 19 januari klockan 14 på Götaplatsen i Göteborg. Protester mot EUs planerade censurlagar med mera. (Arrangör StopACTA2 Poland.)
  • Söndag 27 januari kl. 13 - 16 på Mynttorget i Stockholm. Demonstration mot globalismen och maktmissbruket (Mynttorgsaktivisterna och Populisterna arrangerar.) Talare Ingrid Carlqvist, Izabella Nilsson Jarvandi, Lennart Matikainen, Jan Tullberg m fl.
  • Söndag 27 januari klockan 14-17 på Stortorget i Malmö. Demonstration Gula länken går genom Malmö. (Per Sonne Hansen arrangerar.)
  • Lördag 2 februari klockan 12 på Stortorget i Helsingborg. Manifestation på temat Stoppa globalismen. (Ingrid Carlqvist arrangerar)
  • Söndag 3 februari klockan 14 på Mynttorget i Stockholm. Manifestation med tre teman: 1. EU/Swexit 2. Censur/HMF-lagen 3. Demografi/invandring. (Stockholmare för ett suveränt Sverige arrangerar.)

Inslag om tidigare Mynttorgsmanifestationer i Stockholm på WTV:

Nya protester mot Löfven 8 och 9 dec på Mynttorget: stoppa FN:s migrations- och flyktingavtal;

Folkets protest mot FN:s migrationsavtal Global Compact Mynttorget 2 dec 2018;

Mynttorgsprotesterna början till slutet för etablissemanget, 16 dec inga vänsterextremister;

Den andra filmen nedan visar tal från den 2 december 2018 på Mynttorget, som var starten av den nuvarande protestvågen mot Sveriges Löfvenregering och resten av etablissemanget.

Michel Oddanes film nedan är bortcensurerad både på YouTube och på Google!

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.