Ingen vågar debattera med NMR som censureras på nätet under Almedalen 2018

2018-07-10 16:44

Under Almedalsveckan 2018 fick Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) mest uppmärksamhet i fulmedia, precis som förra året. Men när de efter sina tal bjuder kritikerna in på scenen att debattera fritt med NMR då vågar dessa inte. Att skräna, ropa slagord, visa kritiska plakat eller skriva lögn i skyddet av den anonyma massan och polisen är en sak, att attackera med tankar, vilket är mycket effektivare, en annan. Där fegar alla NMR-motståndare ur.  Vilka hjältar!

källa Nordront; WTV:s Henning Witte (POP) i mitten försöker öppna ögonen för NMR att Mossad är den främmande makt som kör flest negativa påverkansoperationer mot Sverige och att partiet Populisterna har världens bästa bankreformprogram

Skandalöst är också att NMR censureras på Google och YouTube, för att inte tala om gammelmedia. Det är fundamentalt viktigt för en demokrati att alla får sprida sina tankar fritt så länge de inte har kriminellt innehåll. För att motverka denna censur sprider WTV NMR:s tal.

P.S.: Populisterna (Sveriges farligaste och därför fattigaste parti) och White TV anser att polisen gjorde ett utmärkt jobb under Almedalsveckan. TACK! Det kan ni se även i denna film. Vänstermedia ljuger också om denna punkt, som vanligt.

Se även på WTV:

Sionistisk konspiration mot Nordiska motståndsrörelsen, förbjud motdemonstrationer;

Annie Lööf klassisk lands- och Alliansförrädare;

NMR Almd from Henning Witte on Vimeo.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.