TT jobbar för Israel men inte för sanningen, Israel attackerade Iran och Syrien först

2018-05-10 06:46

Jag har redan under min tid som ombud för nästan 1 000 Estonia-anhöriga fått lära mig att de etablerade svenska massmedia ljuger brutalt, i synnerhet TT. De hade då undantagsvis en bra man, Hans Borén. Han varnade mig att anhörigföreningen DIS, som var min uppdragsgivare, skulle vara bemannat av MUST, den militära underrättelsetjänsten. Jag var tyvärr trögfattat och förstod först senare hur rätt Hans Borén hade. Konsekvensen för honom blev petning på TT, om jag minns rätt förtidspensionering.

Nu på morgonen den 10 maj 2018 ser man på AB följande TT-inslag under Extra:

Det var inte Israel som svarade med raketanfall utan tvärtom, Iran svarade mot flera folkrättsvidriga raketanfall från Israel, som fulmedia för det mesta har tigit om eller bara rapporterat i smyg.

Dagen innan hade bara SVT tagit TT inslaget:

Uppgift: 15 döda i israelisk Syrien-attack

Det står inte Syrien: utan Uppgift: vilket gör att läsaren skall känna sig osäker om attacken har hänt.

De enda som skrev vettiga om Israels massmord mot Iranier på syrisk mark var Nordfront:

Israel fortsätter attackera Syrien – 15 personer döda

Israel har även tidigare, nästan regelbundet, attackerat Syrien. Men om Israel begår brott så är det ju helt i sin ordning för svensk gammelmedia och politiker.

Riktigt skandalöst är också att Israel utger sina stridflygplan över Syrien som amerikanska, genom att förfalska transpondersignalen. För att undvika krig mellan USA och Ryssland, får amerikanska flygplan över Syrien ha litet större friheter än andra, trots att de enligt folkrätten inte får vara där.. Som vanligt när Israel attackerar så är de fega och bryter mot folkrätten.

Dessutom är det fel att kalla konflikten i Syrien för inbördeskrig. Det var Väst, Saudiarabien och Qatar som startade den.

Även sionistkontrollerade Samhällsnytt förvrider sanningen.

Min Estonia-forskning visade att Styrelsen för psykologiskt försvar styrde massmedia i Sverige. De var en gren av MUST. Idag har Mossad tagit över.

Under denna länk kan en kort filmsnutt ses om Irans motattack på Israel i natt. Och glöm inte: Golanhöjderna tillhör Syrien och inte Israel, som har folkrättsvidrigt ockuperat dem sedan 1967. Israel vill framför allt kapa åt sig oljan från Syrien.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.