Hur många ISIS-terrorister och våldtäktsmän släpper Sverige olagligen in från Finland den här gången?

2017-09-06 22:00

Ofria Fria Tider och Avpixlat/Samhällsnytt kom med alarmerande rapporter idag:

Här marscherar de illegalt in i Sverige – medan polisen ser på

Ett 50-tal personer som nekats asyl i Finland tågade illegalt över gränsen till Sverige – medan svensk polis bara stod och såg på. I Haparanda välkomnades de arabiska männen av leende, blonda unga kvinnor från Migrationsverket och bussades sedan vidare till Boden.
– Det är 1.000 personer till i Kemi som ska till Sverige, säger en av de illegala invandrarna till Fria Tiders reporter på plats."

Tillhör några av dem den stora gruppen som tidigare gick under jorden i Finland?

2 500 migranter i Finland har gått under jorden. Har de anslutit sig till ISIS-armén?

Foto: Egor Putilov

White TV har ideligen varnat för den insmugglade ISIS-armén i Sverige. Då det idag bara kom unga krigföra män också (undantag en barnfamilj, som det fåtal gammelmedia som var i Haparanda idag, fokuserade på) bör Säpo kontrollera alla som nu olagligen väller in från Finland. Ännu så länge har Sverige undantagstillstånd från Schengen. Att svensk polis stod handfallen i Haparanda är ett skäl till att Dan Eliasson skall få den välförtjänta sparken.

Rösta på det nya partiet Populisterna, som vill stänga Sveriges gränser helt genom att lämna EU och kasta ut alla fuskande, illegala och kriminella migranter. Sverige är fullsatt nu! Här kan ni ladda ner vårt partiprogramm .

Andra ISIS-varningar på WTV:

2 500 migranter i Finland har gått under jorden. Har de anslutit sig till ISIS-armén?

Hel ISIS-armé redan i Sverige med stöd av Säpo, nya indicier från 2016;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.