Anders Ygeman måste avgå för Dan Eliasson stödet och gamla små synder

2017-06-17 20:43

källa: https://petterssonsblogg.se/2016/08/17/regeringen-maste-ta-tag-i-dan-eliasson/

Skönt att Expressen startat drevet mot inrikesministern Anders Ygeman (S). Tack för det Expressen! När man googlar Ygeman måste avgå kommer nästan bara rubriker där man kräver både Ygemans och Rikspolischefen Dan Eliassons avgång. Och det är precis därför White TV hänger med i drevet. Dan Eliasson är Sveriges sämsta Rikspolischef genom tiderna. Alla klagar, de som vet bäst, som Leif GW och polisen, klagar mest, med all rätt.

Ändå sitter Dan Eliasson som fastklistrat. Hur är det möjligt? Ju, bl. a. genom att inrikesministern Ygeman håller sin sossebror Eliasson om ryggen. Kan det vara så illa att Dan Eliasson bodde i skandalkollektivet tillsammans med Anders Ygeman??? Båda var ju punkare och hade udda klädsel och åsikter på den tiden.

Både Ygeman och Dan Eliasson är medansvariga för terrorattacken i Stockholm på Drottninggatan den 7 april 2017, då de inte hade verkställt utvisningen av terroristen och dessutom inte vidtagit tillräckliga skyddsåtgärder för att bevara oss mot terrorism.

Ygeman kritiserade tidigt alla alarm om islamistiska terrorister i Sverige, t.o.m. när DN kom med det.

Lotta Gröning kommenterade idag Ygemans 25 år gamla synder:

"Är Anders Ygeman ministern som kom upp som en sol men faller platt som en pannkaka?

Nu har han onekligen problem med trovärdigheten.   ....

När Fredrik Reinfeldts regering tillträdde fick två ministrar lämna regeringen på grund av gamla synder. Maria Borelius och Cecilia Stegö Chiló fick avgå efter att det visade sig att de haft svart arbetskraft och inte betalat tv-avgiften. Det framkom också att Anders Borg hade haft svarta barnflickor men han fick sitta kvar. Socialdemokraterna har också haft sina affärer. Laila Freivalds var ministern som fick avgå två gånger. För att hon lät sin hyresrätt omvandlas till bostadsrätt precis då den politiska striden var som störst om att göra allmännyttan till bostadsrätter när S stred mot förslaget. Den andra gången föll hon på att UD och Säpo stängde ner Sverigedemokraternas nättidning SD-kuriren.  ....

Anders Ygeman är minister med ansvar för polisen och säkerheten i samhället. Han ska se till att brotten minskar. I det avseendet blir hans agerande som möjligen bidrog till att lämna tre snickare i ekonomisk ruin inte så där förfärligt klädsamt.   ....

Gör din plikt, kräv din rätt, är en av socialdemokratins absolut tyngsta deviser.

Många socialdemokrater av den gamla stammen tycker nog knappast att Anders Ygeman med sina 32 betalningsanmärkningar, obetalda hyror och vägran att ens komma till domstolsförhandlingen han kallats till har gjort sin plikt.

Men tittar man tillbaka i historien har han nog trots det stora möjligheter att gå vidare i karriären opåverkad.

Han är ju trots allt man!"

Lotta Gröning har ju så rätt, Ygeman kommer förmodligen sitta kvar då han är man. Kvinnorna som hon nämnde ovan begick mindre allvarliga misstag, men de fick foten. Förmodligen har etablissemanget flera hemliga hållhakar på Anders Ygeman, den optimala marionetten.

Läs även på Nordfront:

Ygeman slår till igen: ”Det finns inga no-go-zoner i Sverige”

Läs Expressens ledare:

Rikspolischefen har tappat kontrollen

Liknande ämnen på WTV:

Vi och polisen kräks över kräket Dan Eliasson, polischefen måste avgå enligt SD:s och andras krav;

Stefan Löfven och Dan Eliasson medansvariga för terrorlastbilen i Stockholm, måste få foten!;

Att rikspolischefen Dan Eliasson inte sparkas visar att Sverige styrs av främmande makt med mind control;

SVT har tagit bort de flesta gamla Veckans Brott, även det från den 13 december 2016, då både Ygeman och Dan Eliasson får skarp kritik, men en liten kort snutt av ett annat program är kvar:

Dan Eliasson får stryk i Veckans Brott den 10 november 2015:

https://www.svtplay.se/klipp/11030217/ge-mig-chansen

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.