Jäviga JK betalar högre skadestånd till dömda brottslingar än till dem som suttit oskyldig dömd

Wednesday, 19 January 2022 19:52

Update 16.04.2023:

Dömdes för synnerligen grovt narkotikabrott – får halv miljon i skadestånd av JK

"I januari förra året dömdes 48-årige bulgariske och nordmakedonske medborgaren Aleksandar Nikolovski tillsammans med 37-årige bulgariske medborgaren Darko Kostadinoski till fängelse i 8 års fängelse för synnerligen grovt narkotikabrott. Båda dömdes även till utvisning efter avtjänat straff. Men nu får Aleksandar i stället 560 000 kronor i skadestånd efter att hovrätten frikänt honom i brist på hundraprocentiga bevis."

Typiskt att den korrupta Tidö-regeringen inte kickat JK Mari Heidenborg!

----------------

Bra att UG lyckades få den misstänkt kriminelle JK Mari Heidenborg framför kameran. Hon medger att skadeståndet för en dömd brottsling som suttit för länge i ett svenskt fängelse blir högre än för en oskyldig dömd, just därför att det handlar om en brottsling!

Jäviga JK belönar alltså brott! Hur sjuk och moralisk rutten kan en jurist vara? Hon var justitieråd i Högsta domstolen HD tidigare! Där samlas tydligen den juridiska bottensatsen i Sverige ....

HD har avvisat tusentals resningsansökningar som var betydligt klarare till den dömdes fördel än i det här fallet. Jag känner själv flera stycken.

Dessutom extraknäcker de flesta justitieråd för att roffa åt sig ännu mera pengar, vilket kan ta mer än hälften av deras arbetstid. Bara därför kastas de flesta resningsansökningar i HD:s papperskorg.

Det är så extremt svårt att få en resning i den underbemannade HD att flera har föreslagit en egen resningsmyndighet sedan många år tillbaka.

Avskaffa JK ombelbart och inför en vettig skadeståndslag mot staten som kan anhängiggöras i den tingsrätten där den skadade bor.

JK bör åtalas för grovt tjänstefel! Hon ska betala skadestånd till våldtäkts-offren!

De har inte ens fått ut sina mycket lägre skadestånd då brottslingens 840 000 kr inte går att utmäta.

Detta fall visar särskilt tydligt att Sverige inte är en rättsstat utan de kriminellas paradis!

Att UG pixlar våldtaktssvinets ansikte är dock typiskt SVT. Att han inte utvisas med argumentet att han då riskerar militärtjänst i Syrien och då kan tvingas till krigsbrott är också ett hån mot rättssäkerheten. Syrien har begått ytterst få krigsbrott i motsatts till IS- och NATO- terroristerna. Men att nya helt oskyldiga människor utsätts för nya brott av denna notoriske kriminelle tar de svenska skitmyndigheterna ingen hänsyn till.

Brödernas föräldrar bör också utvisas då de ljugit för myndigheter och UG.

Cheferna för alla berörda myndigheter vi denna gigantiska härva bör sparkas allihopa!

Läs även:

Samnytt AVSLÖJAR: Fick 840 000 av JK – stal ytterligare över TRE MILJONER från pensionär

Se även på WTV:

Sparka, åtala och stäng jäviga JK, hån mot rättsstaten!

Jävig JK gynnar banksters; bör avskaffas omedelbart;

Ann-Christine Lindeblad, 67, pedofil- och våldtäktskyddande justitieråd i Högsta domstolen bör sparkas! Juridiska bottensatsen som utnämns till HD;

 

https://youtu.be/CsjpYqrumzI

https://youtu.be/-HBMODHNWIg

 

https://www.svtplay.se/video/33906890/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-23-valdtaktsmannen-och-skadestandet

 

You must be logged in to comment.