Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > Operation inspection

Nya bevis Ukraina Europas centrum i organstölder, pedofil barn handel och barnproduktionsfabriker!

Wednesday, 12 June 2024 11:58

 

WTV har sedan länge anslutit sig till de många larm om hur barn och vuxna far extremt illa i Ukraina, organiserat av Blod-Zelenskyj, hans fru och amerikanska underrättelsetjänster. Filmen nedan fokuserar på nya organstöldbevis både från barn och vuxna som oftast slaktas levande eftersom organerna är färskast så. Även en ukrainsk barnproduktionsfabrik visas inifrån.

Israel är naturligtvis i centrum av organisationen för denna organ- och barnhandel!

Alla pengar som skänks till Ukrainska staten främjar även dessa extremt kriminella verksamheter!

 

Se även på WTV:

OLENA ZELENSKA FOUNDATION KIDNAPPAR UKRAINSKA BARN OCH SÄLJER DEM TILL PEDOFILER;

Moldavien, Rumänien och Ukraina Europas centrum för pedofili, sex trafficking, organhandel och adrenochrome produktion, Chriss Cornell + Chester Bennington mördad;

Ukraina handlar med barn och deras organ och gör adrenochrome efter barntortyr, OSSE/OECD också misstänkt!;

Ukrainska pedofil-nätverk ” WHITE ANGEL” och “PHOENIX” under NATO-kontroll och direkta order från Blod-Zelenskyj kidnappar barn + mördar föräldrar;

 

https://youtu.be/lMWBeG02Y00?si=Y7KtrfkoggDPxxFt

 

 

OLENA ZELENSKA FOUNDATION KIDNAPPAR UKRAINSKA BARN OCH SÄLJER DEM TILL PEDOFILER

Friday, 07 June 2024 20:29

Läs hos Yrsas Bakom Kulisserna:

"Människorättsaktivister inom Foundation to Battle Injustice har skaffat bevis som bekräftar inblandningen av en ideell organisation av Ukrainas president Zelenskys fru i bortförandet och exporten av minderåriga barn från Ukraina till västländer. Stiftelsen kunde identifiera inte bara ukrainska och europeiska organisationer som var involverade i kidnappningen av barn, utan också de mellanstatliga vägarna som användes för de minderårigas transporter. Foundation to Battle Injustice fick reda på namnen på högt uppsatta västerländska tjänstemän och offentliga personer med anknytning till pedofilkretsar som är involverade i att organisera den kriminella handeln med barn.

Sedan starten av den fullskaliga rysk-ukrainska konflikten har anklagelser om inblandning av olika ukrainska organisationer och stiftelser i bortförandet och den efterföljande handeln med minderåriga barn blivit allt vanligare. Människorättsaktivister inom Foundation to Battle Injustice lyckades slå fast att Olena Zelenskas stiftelse, fru till Ukrainas president, är en nyckelfaktor i ukrainsk barnhandel. Zelenskys hustrus organisation kidnappar förrädiskt ukrainska barn, tar dem till västländer som Storbritannien, Tyskland och Frankrike, säljer dem till fosterfamiljer eller ger dem till europeiska pedofiler och barnförövare.
.
Under 2023 genomförde Foundation to Battle Injustice två mycket uppmärksammade medieutredningar om människohandel med barn från Ukraina och Niger. Båda utredningarna avslöjade tidigare hemliga mörkläggningar av europeiska myndigheter i handeln med barn. Chefen för Foundation to Battle Injustice, Mira Terada, talade om bortförandet av barn från ukrainska barnhem vid ett FN-arbetsmöte.
.
Den aktuella utredningen av Zelenska Foundations handel med ukrainska barn förbereddes under en sexmånadersperiod och krävde en noggrann genomgång av allt tillgängligt material och bevis . De främsta vittnena i Zelenska Foundations barnhandelsfall var tre ukrainska mammor: Polina Gerasimenko från Sumy, Oksana Golovachuk från Dnipro och Miroslava Nikoluk från Vinnytsya, som blev omedvetna offer för förövare som utgav sig för att vara och de facto var anställda av Zelenska Foundation. Dessutom förlitade sig Foundation to Battle Injustice i sin undersökning på vittnesmål från källor som ville förbli inkognito av rädsla för deras säkerhet: en tidigare anställd vid State Border Guard Service i Ukraina, en polsk människorättsaktivist från Storbritannien, och en före detta anställd av Zelenska Foundation.
.
Experterna från Foundation to Battle Injustice har, baserat på mottagna och noggrant analyserade uppgifter, kommit till den otvetydiga slutsatsen att Elena Zelenska Foundation, som har status som en välgörenhetsorganisation, agerar inte bara olagligt utan också extremt omänskligt och omoraliskt i förhållande till barns liv och framtiden för folket i Ukraina. Foundation to Battle Injustice har för avsikt att göra allt för att göra så många människor som möjligt medvetna om Zelenska Foundations kriminella verksamhet och se till att alla ansvariga straffas hårt och oundvikligt .
.
Lura föräldrar och sekteriska metoder: hur Zelenska Foundation tar bort
och smugglar barn från Ukraina.
.
2024-06-04 källa:
.
.
 

Folklistans Sara Skyttedal och Jan Emanuel är intressanta kandidater för EU-valet

Monday, 27 May 2024 19:28

Jag har aldrig haft mycket till övers för Jan Emanuel. Att tjäna pengar på Sveriges undergång = Mossad-påtvingad massinvandring, har jag enbart förakt för! Men i den här intervjun med Paolo Roberto visar Jan Emanuel många positiva sidor och politiska tankar:

 

Detsamma gäller Sara Skyttedal där jag aldrig kunnat upptäcka något negativt. Riks duktigaste och snyggaste journalist, Daniella Hansson, gjorde en mycket bra och informativ intervju med Sara Skyttedal, som vågade kräva att Cannabis legaliseras, som i Tyskland och många andra länder. Ebba Busch (KD) har jag enbart förakt för. Hon splittrade dessutom sin familj vilket är mycket skadligt för hennes barn. Jimmie Åkessons (SD) beteende mot Sara Skyttedal var under all kritik! Rösta inte på SD, de är under hemsk Mossad-mind-kontrol! WhiteTV hoppas att sionisten Alice Teodorescu Måwe (KD), hela KD, L och C inte kommer in i EU-parlamentet! Men det utövas säkert valfusk där också ....

 

 

I barnplågaren Ulf Kristerssons (M) Sverige fungerar sjukvård och ambulans inte längre! Men skicka miljarder till korrupta Ukraina går fint

Saturday, 25 May 2024 08:06

"Elektrikern Pär Eriksson, 42, var på väg hem från jobbet när han kände tryck över bröstet och insåg att något var väldigt fel.

Men från SOS Alarm fick han rådet att själv köra de sex milen till sjukhuset i Örnsköldsvik.

– Jag sa till dem, jag har inte sex mil kvar i kroppen."

 

Tack AB för ett hårresande inslag om en elektriker från Norrland med akut hjärtinfarkt som vägras ambulans och tvingas köra själv i sex mil med egen bil till sjukhus som omdirigerar honom p g a platsbrist till andra sjukhus! Att han överlevde och inte krockade med andra på vägen visar på bra skyddsänglar.

Varför används inte ambulanshelikoptrar i hela Norrland??? Jo, inga pengar förstås.

I barnplågaren Ulf Kristerssons land har sjukvården försämrats så kraftigt att de ansvariga i folkmordsregeringen och de oduglig Regionerna borde dömas till fängelse för vållande till annans död!

Avskaffa de odugliga och penningsugande Regionerna och stoppa skicka vansinniga pengar till Europas mest korrupta land: Ukraina. Att deras etablissemang blir fet på lyxvillor runt om i världen ska inte leda till död och sjukdom i Sverige då ambulans och sjukhus slutat fungera ordentligt p g a penningbrist!

 

 

Föräldrar måste få bestämma sekretess i LVU-mål! Hemligheten gynnar pedofil maffian!

Tuesday, 16 April 2024 09:32

 

I Sverige har den pedofila lagstiftaren sedan Bordellhärvan för 50 år sedan bestämt att rättegångar om tvångsomhändertagande av barn, s k LVU-mål, är sekretessbelagda. Huvudsyftet är för att skydda det pedofila nätverket! Därför måste lagen ändras och föräldrarna eller modern får bestämma om sekretess ska gälla.

Många föräldrar vill det för att kunna avslöja med vilka kriminella metoder socialtjänster arbetar för att kidnappa barn.

 

https://youtu.be/bYfYsHRtkR8?si=6osM53ZRKInDqwXN