Kalifornien- och Oregon-bränderna anlagda för att hjälpa Joe Biden med Greta-klimatlögn

Wednesday, 16 September 2020 09:34

 

https://filmdaily.co/news/california-wildfires-arson-rumors/

Nya Dagbladets nyhetschef Isac Boman är deras bäste journalist:

"I flera bekräftade fall handlar det nämligen om anlagda mordbränder. Sedan mitten på augusti har ett flertal personer gripits för att ha satt eld på naturen i området.

Den 19 augusti arresterades en latinamerikansk man från Fresno för att ha satt eld på motsvarande 2500 hektar mark i Los Padres National Forest. Mannen är också misstänkt för att ha odlat cannabis illegalt i området. Ytterligare en man med ett spanskklingande namn lämnade in sig själv till polisen och erkände att han startat en omfattande brand i mitten av augusti i Azuza, Kalifornien – en brand som på tre dagar spred sig 4300 hektar och skapade stor ödeläggelse.

Även i grannstaten Oregon har mordbrännare anlagt omfattande bränder som snabbt spritt sig bortom all kontroll. I åtminstone ett fall handlar det om en gärningsman som tidigare dömts för att ha anlagt bränder.

Ett flertal ytterligare fall av anlagda bränder på den amerikanska västkusten bekräftas främst i amerikanska lokaltidningar i samband med att vittnen trädit fram eller att misstänkta gärningspersoner har gripits. I konventionell svensk och internationell press har mordbrännarnas inblandning dock fått mycket lite utrymme och stort fokus har istället lagts på förklaringar som relaterar till klimatförändringar och att det är dessa som orsakat bränderna."

https://nyadagbladet.se/utrikes/mordbrannare-bakom-brander-i-kalifornien/

WTV hade fått kännedom om samma sak via tyska alternativmedia. Mönstret är tydligt. Joe Biden är chancelös mot Donald Trump och då måste Demokraterna med hjälp av Deep State skicka chaos i städerna med BLM och tända på skogen för att skylla på klimatuppvärmning så att Biden kan sprida sina Greta-klimatlögn i sista hoppet om att kunna vinna valet.

https://www.oregonlive.com/portland/2020/09/man-arrested-twice-in-12-hour-span-for-starting-fires-near-i-205.html

https://www.foxnews.com/us/arrest-four-possible-arson-west-coast

 

 

You must be logged in to comment.