Alla som gör Putin ansvarig för giftgasattacken i England är krigshetsare, finns inga bevis!

Friday, 16 March 2018 22:01

Fulmedia i Väst är fulla med anklagelser att Rysslands Vladimir Putin låg bakom giftgasattacken mot en f.d. rysk spion och hans dotter i engelska Salisbury den 4 mars 2018. Ingen har dock hittills presterat några som helst bevis. Dessutom förtigs följande fakta av fake-news media som Bonnierpressen och de andra desinformatörerna.

1. Ryssland fick intyg av Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons, OPCW, i november 2017 att de inte har kemiska vapen längre. Men USA, Israel och England har kvar massvis med kemiska vapen.

2. Salisbury ligger mindre än en mil ifrån Porton Down, den brittiska smedjan för kemiska vapen.

3. Nervgiftet Novichok, som påstås har använts i England, har utvecklats av Vil Mirzayanov, som sedan länge hoppat av till USA för att producera sina kemiska vapen där. När han var kvar i Sovjet låg Novichok-fabriken i Usbekistan, som sedan avvecklade produktionen efter Sovjetunionens fall med hjälp av, just det, USA!

4. Den ryska spionen var en landsförrädare som kostat många ryska spioner livet. Han kastades 2004 i en rysk fängelse och släpptes först 2010 ut till England i ett fångutbyte. Om Putin varit så arg på honom hade han kunnat låta spionen mördas i det ryska fängelset och ingen i Väst hade märkt någonting.

5. Varför skulle Putin vänta i åtta års tid i England innan han slår till vid en tidpunkt som skadar Ryssland optimal med hänsyn till de ryska val och Rysslands stöd till den lagliga regeringen (bara fake-news-media använder ordet regim) i Syrien?

6. Enligt det internationella regelverket av Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons så måste den anklagande parten, England, ge Ryssland 10 dagar tid att besvara anklagelserna. England gick dock direkt ut och svartmålade Ryssland, precis som USA gjorde med Osama bin Ladin bara minuter efter 9/11 och Carl Bildt med Meyer-varvet bara timmar efter M/S Estonias förlisning. M a o ett typiskt tillvägagångssätt av västliga underrättelsetjänster. De avvaktar inte en utredning utan anklagar den från början inplanerade syndabocken direkt. Dessutom vet de att de har sina korrupta fake-news-media på sin sida, som t. ex. censur- och lögnhalsarna på Bonnier-pressen.

7. Ett sådant attentat kan inte planeras och genomföras i England utan att MI5 åtminstone får nys om det. Sker det ändå, sker det med deras goda minne.

8. Enligt OPCW:s regelverk har Ryssland rätt att få ut ett prov av det kemiska vapnet som påstås ha använts. England vägrade dock upprepade gånger att släppa detta bevismaterial. Experter kan då direkt spåra nervgiftet till upphovsmannen. Anthrax efter 9/11 kunde dirket spåras till Fort Detrick i USA, inte till bin Ladin.

https://www.davidicke.com/article/463552/framing-putin-saga-spy-nerve-agent

9. Konstigt att brandkåren och polisen i bilden ovan inte behöver skydd mot det påstått så extremt smittsamma och farliga nervgiftet Novichok. Handlar det bara om skådespelare, crisis actors?

10. Ofta när ISIS-terroristerna i Syrien kom i underläge så använde de själva kemiska vapen mot sin egen befolkning, för att få krigsstöd från Väst. Assad eller Putin har aldrig bevisats ligga bakom sådana kemvapenattacker. Om de vill, har de mycket elegantare och effektivare vapen som drivs med skalärvågor. Just nu är jihad-terroristerna i underläge i syriska östra Ghouta; och voilà, då kommer en giftgasattack på tapeten!

11. England vägrar att samarbeta med Ryssland i en oberoende utredning.

12. Väst har betydligt mer nytta av fallet än Ryssland, cui bono?!

 

 

You must be logged in to comment.