Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > No free medium in Sweden

Jeff Ahl (AfS) vilseleder om Ukraina på SwebbTV! Det var ukrainare som mördade en civilperson, vilket Ahl förtiger, byt honom mot Jesper Johansson!

Wednesday, 24 May 2023 22:17

Jeff Ahl (AfS) vilseleder igen om Ukraina! Det var ukrainare som mördade en civilperson, vilket Ahl förtiger, och skadade flera andra. Dags att SwebbTV kickar odugliga Jeff Ahl och återanställer Jesper Johansson! Därför Tumme ner för SwebbTVs nyheter från den 24 maj 2023.

Det hela stärker misstanken att Jeff Ahl är en smygnazist eftersom även Sveriges äkta nazister, Nordfront, skrev idag ärligt följande:

"UKRAINAKONFLIKTEN • Under måndagens attack i ryska Belgorod användes amerikanska stridsfordon och svenska Pansarskott m/86, som skänktes till Ukraina förra året. Trots detta hävdar Kiev att man inte var inblandade i incidenten.  ...

Kiev förnekade att man hade något med saken att göra, även om liknande incidenter tidigare har kunnat kopplas till den ukrainska militären.

Nu avslöjar dock CNN att de ryska partisanerna var utrustade med USA-tillverkade Humvees och New York Times skriver att de även hade amerikanska MaxxPro-fordon. Dessa fordon har skänkts till den ukrainska armén som en del i det amerikanska militärbiståndet.

Samnytt skriver också att bilder på svenska Pansarskott m/86, även kallade AT-4. Sverige, har dykt upp på ryska Telegramkanaler. Dessa ska ha hittats i Belgorod efter måndagens attack.

Regeringen skickade förra året över 15 000 av pansarskotten till Ukraina i den första svenska vapenleveransen till en krigszon i modern tid."

 

Ryska försvarsledningen med Sergej Sjojgu saboterade för Wagnergruppen, vållade fem gånger större förluster

Sunday, 21 May 2023 11:29

Det har varit tyst i svenska alternativmedia om jätteskandalen att den ryska försvarsministern Sergej Sjojgu och viktiga andra delar av den ryska arméledningen lämnade Wagnergruppen i sticket med ammunition och andra viktiga förnödenheter så att de fick fem gånger så höga förluster. Ofria Fria Tider och Newsvoice/Kristoffer Hell var tyst om det och även Jeff AhlSwebbTV och Simon Kristoffersson från Samnytt, han som föll de muslimska barnen i ryggen efter masskidnappningar genom kriminella element hos Socialtjänsterna runtom i Sverige.

Avslöjande är också att Russia Today (RT) ljög om detta. Reuters och en tysk alternativkanal rapporterade dock om det.

Detta bevisar återigen att Reptiloiderna har kontroll över hela planeten och styr som vanligt båda sidorna i ett krig! De kontrollerar även de flesta media, typ RT och de svenska alternativmedia.

Källa

De Vita Drakos lät Reptilhybriden Rothschild överta Jelzin-regeringen för att förstöra Ryssland men en positiv Reptil-hybrid (från minut 1:45:30) lyckades kasta ut Rothschild och de vidrigaste oligarkerna, typ Chodorkovski. Denna positiva var Putin. Men han mördades efter den amerikanska statskuppen februari 2014, eventuellt 2015, då han var emot alla krig. Bevis på det lät Reptiloiderna förstöra, typ inslaget jag länkade innan gick inte att hitta på Google (sökord: Putin killed), bara på Duck Duck Go. Rysslandexperten Jüri Lina har också bekräftat att den äkta Putin har mördats. Idag finns bara dubbelgångare som rekommenderar Covidvacciner och har ansiktskontroll i Moskvas Metro.

Kriget i Ukraina påminner delvis om Hitlers inmarsch i Polen september 1939. Polen mördade och våldtog tyskar på löpande band och ingen ville hjälpa. Idag gör ukrainska nynazister samma sak sedan februari 2014. Och ingen i Väst vill hjälpa. Därför var den oäkta Putin tvungen att emot folkrätten invadera Ukraina. Den äkta Putin hade löst detta elegantare.

Och nu kommer poängen: trots att Hitler hade den överlägsna armén fjärrstyrde Reptiloiderna honom hela tiden fel så att Tyskland förlorade och nästan förintades. Hitler lät den halva engelska armén fly från Frankrike till England (miraklet av Dunkerque), ingen slutattack mot Moskva oktober 1941, inga vinterkläder för den första ryska vintern, stopp för strategiska tillbakadrag med katastrofen i Stalingrad som följd, första Jet-bombaren ME 262 ändrades från jaktplan till bombare, alla hemliga vapen som atombomberna, ufos etc. kom inte till sina insatser.

Hitlers arméer var i början av kriget så överlägsna att Bonnier blev så rädd att de även skulle erövra Sverige att de erbjöd Hitler att köpa DN och hela koncernen, men Hitler avböjde då han tyckte att Bonnier inte var seriös.

Varför startade Reptiloiderna två världskrig och nu evt det tredje? De hatar tyskar och ryssar extra mycket. Därför organiserade de hela tiden att det dödades så många tyskar och ryssar/ukrainare som möjligt. De hatar tyskar då de råkar vara först att få GUDs neutrinostrålning som långsamt  höjer vårt medvetande, och ryssar då väldigt många är kristna. Blod-Zelenskyj har ju redan attackerat och mördat präster i Ukraina. Och med EU-sanktionerna på gas och annat skadas Tyskland mest! När de och andra i NATO  ger alldeles för många vapen för att förlänga slakten av människor i Ukraina så kan de inte försvara sig ifall Ryssland angriper. Siaren Alois Irlmaier har talat om ett sådant scenario i slutet av 1940-talet.

Det är av dessa tunga skäl inte alls säkert att Ryssland vinner kriget i Ukraina, som ju är ett NATO-ställföreträdare-krig!

Update 4.6.2024:

Kreml anklagas för minering avsedd för Wagner-gruppen

 

Detta kom som e-mejl till WTV idag som eko på första filmen nedan:

"Blir glad när jag tittar på Håkan Bergmarks live söndagen den 21/5 2023.

Ett stort, stort tack till dig Henning för att du nämner reptiloiderna (Annunarki hybrider) som sedan tidernas begynnelse härskat över jorden och mänskligheten här. Allt det här med "The New World Order", religioner. m.m. är ingenting annat är en alien agenda från början till slut och dom kommer inte att ge med sig förrän deras agenda är genomförd oavsett hur många tusen år det tar. Begreppet tid är någonting vi människor har hittat på för att lättare kunna hantera vår vardag men "livet" (beroende på hur man definierar det) är evigt så det vi människor kallar "tid" spelar ingen roll för dem.

Jag har en idé om varför världens ledare envisas med att "mörka" U.F.O. frågan och öppet tala om för världen att vi människor inte är ensamma i universum och att vi styrs av av reptiloiderna. Anledningen är att om världsledarna skulle avslöja att dom själva är styrda och kontrollerade så skulle vi människor vägra att lyssna på dem, sluta tro på religion, dogmer och vägra rätta in oss i ledet. De skulle mista all sin makt i samma ögonblick som de avslöjade att de själva endast var marionetter och slavar under reptiloiderna. Kanske är de t.o.m. hotade av reptiloiderna att inte avslöja deras agenda. Jag vet inte men bara en tanke jag har eftersom denna fråga sällan diskuteras.

Jag noterar att fler och fler vänder sig till olika religioner för att hitta svaren på livets alla gåtor, mitt svar till dem är VAKNA! Gnugga religionen ur ögonen och inse vem/vad som verkligen styr vår värld och med vilka verktyg de använder sig av för att styra oss mot "The New World Order".

Åter igen ett stort tack för ditt stora mod att nämna reptiloiderna i söndagens live.

Med vänliga hälsningar

E F Malmö"

 

Se även på WTV:

Bonnier ville sälja hela koncernen till Hitler 1940 och fly till USA;

Hitler hade all anledning att attackera Polen för 80 år sedan;

Den nya ukrainska "regeringen" fortsätter med massmord på sina landsmän;

Hitler ville blockera WW2 och hade över 24 fredstrevare efter 1 sept 1939, men England och Illuminaterna blockerade hela tiden;

 

https://www.youtube.com/live/ONxARpGtKzE?feature=share

 

Om Reptiloiderna:

https://youtu.be/BA8DGokcz2Q

 

https://youtu.be/oAsgQ_qag_M

 

Tidigare anklagelser av Jevgenij Prigozjin mot den ryska försvarsministern Sergej Sjojgu och generalstabschefen Valerij Gerasimov:

https://youtu.be/j-bALDPCp4w

 

Blod-Zelenskyj snart i handbojor inför domstol:

https://youtu.be/uJ5sxTAAsL4

 

https://youtu.be/Q12di5yEi-M

 

 

Sverige-svikaren Mikael Willgert kickade Jesper Johansson från SwebbTV med omedelbar verkan

Friday, 19 May 2023 18:10

Källa Samnytt

Sedan den 31 mars 2023 försvann Sveriges bästa journalist, Jesper Johansson, från SwebbTV-rutan, förmodligen avskedat av Mikael Willgert med omedelbar verkan! Jesper hade inte gjort några fel som skulle kunna ge anledning till en omedelbar uppsägning, tvärtom: han var och är för bra för Sverige!

Jesper var den bästa journalisten som SwebbTV någonsin haft. Men eftersom Willgert placerades där, efter att duktige Jan Sjunnesson torpederades bort av den Djupa staten, för att skada Sverige, så var det naturligtvis bara en tidsfråga innan Jesper fick försvinna från rampljuset. Han är för kritisk mot vårt kriminella banksystem (pyramidspel) och han rörde för mycket i massmordsgrytan efter M/S Estonias sänkning. Jespers sista intervju som alternativ-reporter på SwebbTV var med Anna Kindberg Batra (M) om hennes undermåliga bankutredning.

Det är också märkligt att inget alternativ-medium, typ Nya Tider, Nya Dagbladet, Samnytt eller Newsvoice saknar Jesper Johansson. Tvärtom: Nya Tider, PerspektivTV, och många andra alternativkanaler där Jesper var verksam tidigare har mobbat bort honom i smyg.

Och SwebbTV teg om sin största förlust! Inte ett pip, inte ett Tack!

Det visar återigen att Sverige inte har någon fri media kanal som inte påverkas av Mossad-mind-control! Detta blev redan tydligt efter tystnaden som följde på mordet av Ingemar Ljungqvist med strålningsvapen!

Och kom inte och säg att Willgert med SwebbTV förlorade sin YT-kanal och dessutom gör många bra saker. Det är så den Djupa staten smyger in sig i oppositionen! Det är inte lätt att upptäcka att Willgert är strakt kontrollerad opposition!

Den som verkligen är farlig för de djupt kriminella bakgrundsmakterna görs direkt fattig, Jesper också, han blev t o m tidigare delvis hemlös (inte nu längre) och fick sova på kontoret. Willgert verkar dock ha gott om pengar. Mycket talar för att han är en slags ovanligt intelligent agent, som skadar Sverige med flit och inte p g a att han är under svår mind control.

Den nu duktigaste alternativ-reportern på SwebbTV är Petra Agapi.

Grattis Petra!

 

Se även på WTV inslag om journalisthjälten Jesper eller där han aktivt medverkat :

Jesper Johansson Sveriges bästa alternativ-journalist! Mikael Wilgert Sveriges farligaste, kontrollerad opposition;

Jesper Johansson visar hur rutten Riksdagen är, röstade för kriminell grundlagsändring mot pressfriheten;

Jesper Johansson ställer Säpo mot väggen i skumt FBI-samarbete;

KU:s och Haverikommissionens senaste mörkläggningbrott om Estonia-massmordet;

Estnisk riksdagsman Anti Poolamets (EKRE) anklagar Sverige för kriminell Estonia-mörkläggning;

Reportern Jesper Johansson misshandlad av polisen 1 maj 21 vid demonstrationen, polisen agerade kriminellt;

Lyssna på skandalåtalet mot stjärnjournalisten Jesper Johansson i Stockholms tr, poliskonspiration?

Åtalet mot den friade journalisten Jesper Johansson visar hur kriminellt åklagarmyndigheten har blivit i Sverige;

 

 

Demonstrera mot krigsövningen Aurora 23 i Göteborg 22 april Vi samlas på Gustav Adolfs torg kl 14.00

Tuesday, 18 April 2023 12:54

 

https://youtu.be/tur-8kJantg

 

Från Global Politics:

"Flera organisationer och enskilda kommer att delta i manifestationer mot Aurora23, som inleds idag. Nedan ett upprop från Nätverket Folk och Fred.

Dags att agera för fred!

– Underteckna nedanstående upprop. Vi uppdaterar fortlöpande med flera som stödjer uppropet.

– Gilla och sprid facebookeventet!: https://www.facebook.com/events/169569672292537

– Sprid flygbladet! Skriv ut och sätt upp det! Sprid det via epost och sociala medier!

– Gör ett plakat med ett budskap och ta ett foto av det och sprid på sociala medier 17-23 april eller 6 maj. Här finns tips från vår aktion Stoppa Aurora 2020:

https://folkochfred.wordpress.com/2020/05/30/aktionsdag-30-maj-mot-aurora-for-fred/

 

– Delta i någon av de demonstrationer som planeras i Alingsås, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Kristianstad, Ludvika, Lysekil, Malmö, Sundsvall, Stockholm, Uddevalla, Varberg, Växjö och Örebro. Fler tillkommer, tid och plats se https://www.stoppaaurora23.se

– Skriv insändare, på sociala medier och sätt upp budskap på anslagstavlor!

– Låt oss se till att det åtminstone två personer i varje landskap som höjer sin röst mot Aurora, upprustningen och NATO i varje landskap!

 

Upprop

– Stoppa Aurora 23

– Nej till svenskt Nato-medlemskap

– Inga kärnvapen på svensk mark

– Nedrustning för miljö och välfärd

 

Mellan 17 april och 11 maj hålls militärövningen Aurora 23. Under övningen deltar armén, marinen, flygvapnet och hemvärnet tillsammans med internationella partners där det också ingår övning grundad på värdlandsavtalet med NATO. Övningen genomförs i luften, på marken och till sjöss i stora delar av landet, med tyngdpunkt på södra Sverige och Gotland samt norra Sverige.

Aurora 23 är den största i sitt slag på mer än 25 år."

Gå även in på:

https://www.stoppaaurora23.se/

 

 

 

Skamligt att bara tre alternativ media kanaler har uppmärksammat Ingemar Ljungqvists bortgång, resten under Djupa statens kontroll

Friday, 30 December 2022 13:57

Kvällen den 20 till 21 december 2022 dog alternativ-journslisten och frihetskämpen Ingemar Ljungqvist en plötslig död efter att han hade annonserat ett scoop före årsskiftet. Han levde mycket hälsomedveten och publicerade mycket om det. Därför var han mycket frisk.

Hans plötsliga död liknar den från rebellen Bechir Rabani för fem år sedan. Därför måste vi utgå ifrån mord med strålningsvapen så länge inte motsatsen är bevisad.

Det var väntat att gammelmedia inte uppmärksammat Ingemars frånfälle. Men att nästan samtliga alternativ-media också gjorde det är en stor skandal emot Sverige! Detta betyder att praktiskt taget samtliga media i Sverige är under samma djävulska, reptiloida, kontroll, det som av okunnighet kallas litet kryptiskt för den Djupa staten.

Extremt skamligt är Anna Böhlmarks beteende, dottern till Ingemar Ljungqvist, som tillsammans med honom grundade den alternativa rösten Almanova, efter bråket inom 2000-Talets Vetenskap, som de tidigare varit med och grundade. Den sistnämnda tidningen, nu under ledning av Mikael Zazzio, teg naturligtvis också. Båda är än idag knäpptysta om deras grundares tragiska död.

Den alternativtidningen som Ingemar Ljungqvist hade mest publicerat i under hans sista år i livet var Frihet Sverige, som nu leds av grundaren till Sveriges äldsta alternativ-media (egentligen medium, men folk kan inte latin längre), Vaken.se, Mikael Cromsjö. Han var lysande en gång i tiden innan han flyttade till Portugal. Idag är Mikael lika tandlös och kontrollerad opposition som alla andra. Mikael, du har blivit totalt värdelös att rädda ditt hemland Sverige!

Vaken hedrade naturligtvis inte heller Ingemar Ljungqvist, som hade publicerat flera av hans banbrytande artiklar. Att ofria Fria Tider och Samnytt eller SwebbTV teg, var väntat. Att tiga är den värsta sorten av desinformation.

Update 20.01.2023 e-post från Dr Mikael Nordfors:

"... påstår Michael Zazzio att Ingemar Ljungkvist dog pga att han tagit Covid sprutan.

Alla vi som kände Ingemar vet att detta är en grov lögn och grovt förtal av en hjälte efter hans död.  ...

Fy faan säger jag bara...."

Och Dr Glenn Dormer skrev:

"Jag också intygar att Ingemar inte har tagit något sk Covid-vaccin.

Mvh, Glenn".

Och Gabor Tiroler skriver:

"Jag intygar att Ingemar inte har tagit något Covid-vaccin.

Veckan innan han gick bort var jag hemma hos honom, åt middag och hade ett långt samtal om bl.a. vaccinet.

Det är en stor förlust för mig och för sanningen att Ingemar inte finns kvar här.

Gábor"

 

Bara tre alternativa språkrör hedrade Ingemar: Linus Noremalms YT-kanal var först (se filmen nedan), där rebellen Fritjof Persson tog en ledande roll, Newsvoice med ett fint inslag av Torbjörn Sassersson och White TV, Sveriges näst äldsta (2010) alternativ-medium efter Vaken (2005).

Detta visar hur extremt förtryckt Sverige är! Av främmande makt!

Bland de mera kultiverade länderna på jorden är Sverige värst förföljd (jämte Tyskland) och detta kan hänga ihop med Estonia-massmordet 1994, då den på den tiden under svensk kontroll kämpande Militära underrättelsetjänsten Must ville befria Sverige från de hemska Vita Drakoreptilierna. Must ville ta bort ett 60-tal korrupta Mossad-kontrollerade poliser men blivit förråd av minst en reptiloid Must-agent, en s k Anunnaki. Mossad är de Vita Drakoreptiliernas direkta maktarm på jorden. Därför måste Israel och Palestina lida extra mycket. Och Sverige ......

https://youtu.be/ECb1GFMsBA0