Vårt nya parti heter Populisterna och grundades 26.2.17 på eftermiddagen

Monday, 27 February 2017 21:47

Igår eftermiddag mellan kl. 13.00 och 16.20 hade vi möte i Stockholm för att starta vårt nya parti. De flesta anslöt sig mitt förslag att döpa det till Populisterna, då detta ord används ständigt av fulmedia för att smutskasta ärliga människor som har fått nog av påtvingad invandring och ljugande journalister.

Som bekant har Populisterna rätt medicin mot detta: invandringen till Sverige skall stoppas helt och kriminella/fuskande migranter skall utvisas, alla svenska asylåtaganden skall sägas upp. I praktiken vill vi sätta stopp för fortsatt invandring från länder utanför EU (undantag kvalificerade specialister som anställs av näringslivet). Sverige har gjort sitt för de kommande 200 år.

Gammelmedia skall tuktas genom att expropriera familjen Bonniers mediaägande. Regeln är:

ett medium - en ägare.

Bonnier får välja vilket medium de vill ha kvar. Dessutom skall ärliga och vettiga pressdomstolar införas samt en svart lista för ljugande journalister och media som företag. För många prickar i denna lista leder till drastiska sanktioner som yrkesförbud och stängning av lögnbutiken.

Då gammelmedias smutskastning mot populister kommer att fortsätta, får vi i framtiden mycket gratis reklam. Dålig pr är också pr.

White TV ombads att inte filma då några inte ville visa sig i rädslan att förlora jobbet. Följande personer valdes till styrelsen:

Ordf          Mikael Eriksson

v Ordf       Håkan Bergmark

Ord Led   Johan Holmgren

Ord Led   Dr. Thomas Jacksson

Ord Led   Christina Lagerson

Ord Led   Juha Michael Oinas

Ord Led   Henning Witte

Suppl       Cornelia Dahlberg

Vi kommer senare att presentera oss med bild och cv, samt korta filmer.

Mötet avlöpte i ovanlig stor endräkt och harmoni. Det förekom många fruktbara diskussioner. Mottot är:

Populisterna

- omtanke och förnuft

Håkan har redan fixat en provisorisk hemsida, men partiprogrammet är inte klubbat i sin helhet ännu:

http://populisterna.weebly.com/

P.S.: för de som vet litet mera om den hemlighållna vetenskapen: man skall alltid starta något under nymånen, i alla fall mellan nymåne och fullmåne. Då har det mera framgång. Detta hänger ihop med den hemliga neutrinostrålningen, neutriner som transporteras snabbare än ljuset med skalärvågor. Vintergatan är en galax. De flesta galaxer har ett svart hål i sitt centrum. Detta utstrålar den livgivande neutrinostrålningen till hela galaxen.

Solen fångar in denna fri-energistrålning och lever på den. När solen har omvandlat strålningen skickas den som en slags föda till alla planeter, som också är levande varelser. Under nymåne träder månen mellan solen och jorden och bildar på så sätt en slags lins som fokuserar solens neutrinostrålning extra på jorden. Detta ger kicken till framgång.

Jag trodde att nästa nymåne är i morgon (28.2.17) men jag baxnade, när jag upptäckte, att nymåne var redan den 26 februari 2017 kl. 16.00, precis när vi hade vårt möte och utan att vi hade tänkt på det. Detta är naturligtvis ingen slump utan vi fick hjälp. Detta är en mäktig garant för vår framgång!

Etablissemanget kommer att få det hett om öronen!

Populist  javisst!

Läs även på ofria Fria Tider Jan Tullbergs tankar:

Tänk om populisterna har rätt?

mer om Populisterna på WTV.

Populisterna, vårt nya parti, tystas ner av gammelmedia och alternativa;

Psykiatern Thomas Jackson utesluten ur Populisterna för illojalt agerande;

Partiprogrammet av vårt nya parti till allmän diskussion;

Vi söker namnförslag till vårt nya parti;

Sabotage mot White TV och vårt nya parti;

Igen sabotage mot vårt nya parti, all e-trafik kapat!