Katerina Janouch ger stryk åt Isabella Löwengrip och Bianca Ingrosso för deras C-stöd

Thursday, 07 February 2019 22:17

källa; Katerina Janouch är en av de mest vakna alternativ-journalisterna, hon talar om hjärntvätt men har tyvärr inte förstått mind control, hon har mycket kvar att lära sig

Katerina Janouch har idag en mycket viktig analys av unga kvinnors valbeteende. Många favoriserar Bilderbergaren och Trilateristen Annie Lööf som för en politik som går rakt emot unga kvinnors intressen.

"Hur står det egentligen till med unga kvinnor och insikter om det politiska läget i landet? Det finns anledning att prata om det eftersom jag ser en avgrund som öppnar sig mellan vad unga kvinnor röstar på och hur situationen i landet ser ut, och jag undrar vilken slags framtid dessa tjejer vill ha till sig själva och sina barn. Är det laglöshet och öppna gränser, är det fortsatt nedmontering av samhällskontraktet, är det en skola i fritt fall? Är det sexuellt våld, grova gruppvåldtäkter och förnedring? Hur kommer det sig att unga män verkar ha en långt mer realistisk syn på vad som behövs för att ett samhälle ska vara funktionellt? Om kvinnor 18-29 år skulle bestämma skulle Centern vara landets största parti. Samtidigt är Centerns politik sådan att just unga kvinnor är de största förlorarna. Är det skolans hjärntvätt som bidrar till denna skriande okunskap och förvirring?"  .....

"I Centerns Sverige finns ett okänt antal potentiella Akilovs mitt ibland oss. På vilket sätt är detta en politik som Isabella Löwengrip och Bianca Ingrosso tycker är bra för samhället?"

Sen ger Katerina riktigt stryk åt storegoisten Isabella Löwengrip och den dåligt uppfostrade Bianca Ingrosso. Läs och njut!

Liknande kritik mot Annie Lööf och C på WTV:

Lagstifta mot svikna politikerlöften! Avlööfa svensk politik!

Annie Lööf ny statsminister? Bilderberger, fulmedia och mind control teknologin favoriserar henne;

 

 

You must be logged in to comment.