Missil över Saudiarabien oskadliggjord, de och mordhotade Trump skyller på Iran, WW3 stoppat

Monday, 06 November 2017 21:24

Svenska media rapporterar om struntsaker som Leif Östlings legala skattelättnader på pengar han tjänade utomlands, efter att han betalade mångmiljonbelopp i svenska skatter sedan länge. Bra att folket slår nu tillbaka mot SVT på sociala medier och hånar Uppdrag Granskning, se på Twitter #vadfanfårjag och #tackleif. De borde också tillägga att det är samma CIA-nätverk som gör sina "avslöjanden" nu med paradisläckan som med Panamapapers. Syftet är att USA vill slå ut konkurrerande skatteparadis, för att själv bli världens ledande skattgömma.

källa

Men om de riktigt viktiga händelserna i världen tiger gammelmedia i Sverige, till skillnad från amerikanska eller brittiska:

Saudi Arabia Charges Iran With ‘Act of War,’ Raising Threat of Military Clash

Även Financial Times tar upp det brännhetta ämnet:

Saudi Arabia accuses Iran over ballistic missile launch in Yemen

Kingdom says thwarted attack may be ‘act of war’ and warns of response at ‘appropriate time’

Enligt Simon Parkes var missilen ett försök att starta WW3 och skylla på Israel. Någon har dock lyckligtvis oskadliggjord missilen och avstyrd eskalationen. Jag tror inte att var Saudiarabien som lyckades med det. Detta är ett mycket bra bevis att vi går mot bättre tider.

Simon Parkes förklarar i början av podden nedan att även ett mordförsök mot Donald Trump kunde förhindras. Detta i kombination med en attack mot Saudiarabien hade verkligen kunnat trigga det sedan länge planerade tredje världkriget, som skall utplåna länderna i Mellanöstern och Israel.

Se även på WTV:

Uppdrag Gransknings Joakim Dyfvermark misstänkt CIA-agent;

Flyktingskris och ett tredje världskrig är sedan länge planerade (3 delar);

Filmen där det påstås att själva missilen startar mot Saudiarabiens största flygplats utanför Riyadh kan ses under denna länk:

https://de.sputniknews.com/panorama/20171105318173697-raketenstart-jemen-riad-video/

 

You must be logged in to comment.