Rysslands FSB lyckades förhindra ukrainsk terrorattack mot oskyldiga civila på ryska Krim. Fulmedia mörkar

Friday, 19 August 2016 17:16

Tack vare det tyska ledande alternativa mediet Der Honigmann sagt fick White TV kännedom om att Rysslands säkerhetstjänst FSB (förra KGB) lyckades förhindra en vidrig och lömsk terrorattack på oskyldiga civila vid en busshållplats på den ryska halvön Krim. Två ryska agenter stupade. Som vanligt handlade det om statsterrorism, den här gången den ukrainska staten, vars säkerhetstjänster backas upp av Mossad och CIA, världens farligaste terrorgäng, med 9/11, ISIS, knarkhandel och mycket, mycket mer på sitt samvete.

Den i Tyskland mycket populäre Honigmann (honungsmannen från min födelsestad Bremen, då han var biodlare) har en stor genomslagskraft i Tyskland, höga politiker och agenter läser bloggen i smyg. White TV har ett mycket trevligt och vänskapligt samarbete med Honigmann-teamet, som bor i Ostfriesland.

källa

Fulmedia i Sverige har knappt rapporterat om ärendet och avfärdat det som lögnaktig rysk propaganda, bl. a. genom att låta komma CIA-agenten, Estoniamörkläggaren och krigshetsaren Carl Bildt till tals. Vänsterbloggen jinge.se kom som enda alternativmedium i Sverige igår med en korrekt beskrivning av läget, hade dock inte tillgång till det banbrytande förhöret med den tillfångatagna ukrainska agenten, Ridwan Sulemanow, som är en av statsterroristerna.

Det är hos Der Honigmann sagt hela förhöret, som publicerats först av RT-Tyskland,  kan ses, men översättningen är tyvärr bara till tyska och White TV har inte resurserna att låta en svensk eller engelsk översättning göras. Förmodligen finns en engelsk översättning som censurerats bort av Google och YouTube, då en engelsk sammanfattning på YouTube gick inte att hitta på Google.

White TV publicerar först den tyska översättningen med hela förhöret (i slutet av RT-filmen) och sedan den engelska sammanfattningen. Lyckligt alla de som kan ryska, vilket är originalspråket.

Läkaren Anders Romelsjös inslag på jinge.se igår poängterar:

USA och Väst vill inte öppet stödja Ukrainas aggression

och redogör att USA och EU gav Ukraina kalla handen och föga support för deras statsterrorism den här gången. USA:s reaktion kan vi tacka Obama för, som tidigare blockerad en upptrappning av läget i Ukraina (och Syrien). EU har sedan vapenstilleståndsavtalet i Minsk februari 2015 också visat återhållsamhet.

Läs där även: Den ukrainske Krim-sabotören Panov avslöjad

Annat om Wall Streets hittills misslyckade försök att starta det tredje världskriget i Ukraina på White TV:

Ukrainska kyrkan i gigantisk fredsmarsch mot Kiev, minst 20 000 deltar;

Ukrainska staten torterar och mördar fångar, säger FN-rapport;

Carl Bildt medansvarig för brand-massakern i Odessa;

 

You must be logged in to comment.