Cornelia unfiltered har själv avslöjat sig som kontrollerad opposition på ett osmart sätt!

Sunday, 05 March 2023 13:01

Tack vare Yrsa Häggströms sida Bakom kulisserna snubblade jag idag över Cornelia unfiltered, som jag inte följd längre då hon osar kontrollerad opposition på lång distans. Men jag valde att inte kritisera henne för det, eftersom hon ofta publicerar bra saker också. I första delen i hennes serie om kontrollerad opposition skriver Cornelia:

"De skriver långa välskrivna texter om varför Q är en psyop från CIA, Carl Norberg är under mindcontrol med skalärvågor och ...... "

Hon nämner naturligtvis inte mitt namn, Henning Witte, för detta är en no no under de västliga underrättelsetjänsternas direktiv. Enbart ett fåtal alternativ media trotsar denna mind control order, de kan dock räknas på bara en hand. Men Cornelia var så omsmart i sin dyrkan (minut 31:00 i tredje filmen) av Carl Norberg att hon nämnde två andra strängt förbjudna begrepp: mind control och skalärvågor. Dessa avslöjar direkt att det var jag som har kritiserat Carl Norberg med dessa argument. Knappt någon använder dessa begrepp i Sverige och i synnerhet inte i kombination.

Mind Control får inte nämnas då detta är Reptiloidernas mäktigaste vapen i den tredje dimensionen, inte det kriminella banksystemet som är ett pyramidspel (se filmen med Fritjof Persson nedan) som kommer på andra förtryckarplats. (Cornelia skyddar Reptiloiderna i sin första film genom att förlöjliga detta ämne). Ingen på den ljusa sidan har forskat, avslöjat och publicerat så mycket om det extremt hemliga mind control vapnet i Sverige som jag!

Och ännu mindre belysning har det strängt undanhållna begreppet skalärvågor eller Teslavågor fått! Detta beror dels på att magnetiska skalärvågor missbruks i hjärnkontrollen och elektriska skalärvågor används inom fri energi teknologin.

Varför kritiserar jag Carl Norberg att vara kontrollerard opposition? Därför att han ljuger för folk vad begreppet pengar är på ett sätt som skyddar privatbankerna. Han påstår nämligen att privatbankerna inte producerar pengar utan "kontokludd", ett begrepp som han själv har hittat på! Många har använd denna desinformation i sina rättegånger mot privatbanker för att bli av med sina olagliga krediter. Men eftersom de skrev idiotin "kontokludd" till tingsrätten istället för pengar så har domstolarna inte ens tillåtit att målet behandlas där, med all rätt! Och det var det som bankslickaren Carl Norberg ville naturligtvis!

Dessutom har Carl Norberg smutskastat mig några gånger på sin blogg Palantir trots att vi båda tillhörde föreningen Magma i Norrköping.

Peter Storm mördades för precis 10 år sedan då han grundade det bankkritiska partiet De Fria som saboterades ända in till graven av bankernas nickedockor Bo Jonsson och Carl Norberg

Sedan har Carl Norberg spelat en dödgrävarrol i det en gång så fina och bankkritiska partiet De Fria som den för precis tio år sedan illa kvickt mördade Peter Storm hade grundat i början av 2013. Det mycket bankkritiska partiprogrammet som baserades på min Vita Skola i Nationalekonomi togs bort direkt efter mordet av den icke avsättningsbare partiledaren Bo Jonsson och när Carl Norberg blev "partiledare" så återställde han naturligtvis inte partiprogrammet i sitt originalskick som gick ut på att förbjuda privatbankerna att producera digitala pengar ur tomma intet på ett olagligt sätt.

Och till råga på allt är Carl Norberg en inbiten judehatare!

 

Kommentar till WTV:

Hej Henning,

Jag slutade också att lyssna på Cornelia för ett tag sedan. Lite synd, för jag tyckte som du att hon hade intressant information att komma med. Samtidigt var jag misstänksam eftersom hon kom ifrån (vad jag förstår) bank/finansvärlden, och jag förstod att hon knappast skulle få sprida denna information oattackerad om hon inte hade vänner på den mörka sidan.

Men spiken i kistan kom efter hennes otrevliga svar på min kommentar till en av hennes videos (om klimatförnekare), där hon visade ett inslag om "Rebel news" som "intervjuade" Greta i Davos.

Jag ville upplysa henne och läsarna om att "Rebel news" blivit avslöjade som kontrollerad opposition, för alla kanske inte kände till det. Hennes arroganta svar gjorde att jag slutade titta på hennes program. (Se bifogad fil)

Ja, jag har ett alter ego som jag kallar "Mattias Oppenheimer". Jag skapade det på den tiden jag fortfarande var aktiv i arbetslivet, och insåg att mina åsikter kunde hindra mig från att få jobb, och det händer att jag fortfarande använder mig av detta alter ego ibland.

Länk till min kommentar här:

https://www.youtube.com/watch?v=6Cp37BhQXgM&t=379s

 

Update 25.5.2023:

QAnon-rörelsens svenska ansikte

 

Se även på WTV:

Bo Jonsson Partiet De Frias dödgrävare;

Valsamverkans Martin Gustavsson skyddar pedofiler och gör djävulstecknet när han hycklar om Jesus;

 

 

You must be logged in to comment.